ΑρχικήΑλμυράΖυμαρικά

Υλικά 

3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο

1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένο

1/2 μικρό κρεμμύδι, κομμένο σε κύβους

300 γραμμάρια μοσχαρίσιο κιμά

2 φέτες μπέικον (ψιλοκομμένες)

500 γραμμάρια μακαρόνια

1 φλιτζάνι ζωμό κοτόπουλο αραιωμένο σε νερό

2 κουτιά σάλτσα ντομάτας

1 φλιτζάνι τυρί φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση 

Σε μέτρα φωτιά σοτάρουμε το μπέικον, το σκόρδο και τα κρεμμύδια με το ελαιόλαδο μέχρι να μαλακώσουν.  Προσθέτουμε το κιμά και τον ανακατεύουμε μέχρι να ροδίσει. Προσθέτουμε την ντομάτα και τον ζωμό. Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν μέχρι ο κιμάς να πιεί όλα τα υγρά. Βράζουμε τα μακαρόνια. Σερβίρουμε σε μια πιατέλα τα μακαρόνια με τον κιμά. Από πάνω βάζουμε την παρμεζάνα.