ΑρχικήΑλμυράΚοτόπουλο

Υλικά 

  • 4 στήθη κοτόπουλου κομμένα στη μέση οριζόντια 
  • 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 
  • 1/8 κουταλάκι του γλυκού τριμμένο μαύρο πιπέρι 
  • 6 φέτες τυρί έμενταλ 
  • 4 φέτες ζαμπόν ( ή γαλοπούλα καπνιστή )
  • 1/2 φλιτζάνι ψίχουλα ψωμιού της προηγούμενης μέρας

Εκτέλεση 

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς. Λαδώνουμε ένα ταψί. Αλατοπιπερώνουμε τα στήθη κοτόπουλου. Τοποθετούμε σε κάθε ένα από 1 φέτα τυρί και 1 φέτα ζαμπόν. Τα ρολάρουμε με προσοχή και τα στερεώνουμε με μια οδοντογλυφίδα. Τα τοποθετούμε στο ταψί και πασπαλίζουμε το κοτόπουλο ομοιόμορφα με τα ψίχουλα ψωμιού.

Ψήνουμε  για 30-35 λεπτά. Βγάζουμε το ταψί  από το φούρνο και προσθέτουμε  1/2 φέτα τυρί σε κάθε κομμάτι κοτόπουλου. Ξαναβάζουμε το ταψί   στο φούρνο για 3-5 λεπτά  μέχρι το τυρί να λιώσει. Αφαιρούμε τις  οδοντογλυφίδες και σερβίρουμε αμέσως. Συνοδεύουμε με πουρέ ή πατάτες τηγανητές.