ΑρχικήΑλμυράΚρέαςΑρνί

Υλικά 

  • 2 κιλά αρνάκι μπούτι
  • 2 σκελίδες σκόρδο
  • 4 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 200 γραμμάρια κεφαλοτύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λαδόκολλα, σπάγκο

Εκτέλεση

Πλένουμε καλά το αρνάκι. Το στεγνώνουμε καλά και το αλατοπιπερώνουμε. Το αλείφουμε με την μουστάρδα. Το βάζουμε μέσα στη λαδόκολλα μαζί με τις σκελίδες σκόρδου και το τυρί που έχουμε κόψει σε κυβάκια.

Δένουμε από τις δυο μεριές τη λαδόκολλα με το σπάγκο (σαν το σχήμα της καραμέλας). Το τοποθετούμε μέσα σε ταψί για να μην τρέξουν τα ζουμιά μέσα στο φούρνο. Το ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2 ώρες.

Συνοδεύεται με πατάτες στο φούρνο