ΑρχικήΑλμυράΚρέαςΑρνί

Υλικά 

  • 2  μπουτάκια  αρνιού  ολόκληρα
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
  • 1 ½ κουτάκι μπύρας μεγάλο
  • 2 κονσέρβες ψιλοκομμένο στοματάκι
  • 2 φύλλα δάφνης
  • 2-3 γαρύφαλλα
  • αλάτι πιπέρι
  • 1/2 κουταλάκι ζάχαρη
  • Ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Τσιγαρίζουμε στην κατσαρόλα τα μπουτάκια. Μόλις πάρουν χρώμα τα αφαιρούμε και προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και τα αφήνουμε ελάχιστα να σκουρύνουν.

Ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα τα μπουτάκια και προσθέτουμε την μπύρα. Το αφήνουμε  να πάρει  μια βράση και  ρίχνουμε τις 2 κονσέρβες κονκασέ, τα δαφνόφυλλα, τα γαρύφαλλα, αλάτι, πιπέρι καθώς και τη ζάχαρη. Χαμηλώνουμε τη φωτιά, σκεπάζουμε, και αφήνουμε να σιγοβράσει για 2 ώρες περίπου