ΑρχικήΑλμυράΚρέαςΧοιρινό

Υλικά

  • 400 -500 γραμμ. χοιρινό σε κύβους
  • 1 ξερό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • 2 κουταλιές της σούπας  ελαιόλαδο
  • 50 ml λευκό ξηρό κρασί
  • χυμός από 2 λεμόνια
  • 1 κουταλιά της σούπας  μουστάρδα
  • 1 κ.κ. ρίγανη
  • 200 ml ζωμό κότας, σπιτικό ή από κύβο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε σε μια κατσαρόλα το λάδι και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να ροδίσει. Σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί ρίχνουμε τον χυμό λεμονιού, τη μουστάρδα, τη ρίγανη και τον ζωμό. Προς το τέλος προσθέτουμε και τους κύβους του χοιρινού. Σερβίρουμε με ρύζι αρωματικό.