ΑρχικήΑλμυράΚρέαςMοσχάρι

Υλικά

  • 1 κιλό λουκάνικα μοσχαρίσια
  • 4 – 5 κλαδάκια θυμάρι
  • ½ κούπα λευκό κρασί
  • Χυμό από 1 λεμόνι
  • Ελάχιστο ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε ελάχιστο ελαιόλαδο. Ψήνουμε τα λουκάνικα μέχρι να πάρουν ωραίο χρώμα. Προσθέτουμε το θυμάρι και σβήνουμε με το κρασί. Μόλις το κρασί εξατμιστεί, κατεβάζουμε από τη φωτιά, ρίχνουμε το χυμό λεμονιού και σερβίρουμε.

Οι απόλυτοι «σύντροφοι» του ψητού κρέατος δεν είναι άλλοι από τις πατάτες και το ελληνικότατα τζατζίκι