ΑρχικήΑλμυράΛαδερά

Υλικά 

  • 4-5 κολοκυθάκια αναλόγως το μέγεθος
  • 3 πατάτες μεσαίου μεγέθους
  • 2 αβγά
  • 1 μεσαία κρέμα γάλακτος
  • 150 γρ κίτρινο τυρί που λιώνει τριμμένο
  • 100 γρ φέτα
  • αρκετός άνηθος
  • αλατοπίπερο 

Εκτέλεση 

 Κόβουμε σε λεπτές φέτες τα κολοκυθάκια και τις πατάτες, τα ρίχνουμε στο ταψάκι προσθέτοντας λίγο λάδι και ακόμα λιγότερο νερό (ελάχιστο). 

 Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε στο φούρνο για 40 λεπτά περίπου, μέχρι να ροδίσουν αρκετά.

 Αφού ψηθούν τα βγάζουμε και προσθέτουμε τον άνηθο, τα τυριά. 

 Τέλος, ανακατεύουμε την κρέμα γάλακτος με τα αβγά  και τα ρίχνουμε και αυτά. Ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν ανάλογα με τον φούρνο.