ΑρχικήΑλμυράΛαδερά

 

Υλικά

  • Μισό κιλό μανιτάρια πλευρώτους
  • 1 ματσάκι φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 2 μαρούλια
  • 1,5 φλιτζανάκι ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • λεμόνι 

Εκτέλεση 

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια χωρίς να τα πλύνουμε. Σε μία κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το κρεμμυδάκι και ρίχνουμε τα μανιτάρια. Στη συνέχεια το μαρούλι χοντροκομμένο και αν χρειαστεί λίγο νερό.

Αλατοπιπερώνουμε και βράζουμε το φαγητό σε χαμηλή φωτιά. Στο τέλος ρίχνουμε το χυμό λεμονιού.