ΑρχικήΑλμυρά

Υλικά

  • 8-10 ντοματίνια τσέρι
  • 1 ½ κουταλιά λάδι 
  • 4 μεγάλα αυγά
  • Αλάτι 
  • Πιπέρι
  • 1 χούφτα ψιλοκομμένα ανάμεικτα αρωματικά μυρωδικά (μαϊντανό, σχοινόπρασσο ή πράσο)

Εκτέλεση

Κόβουμε στη μέση ή στα τέσσερα τα ντοματάκια . Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε ένα αντιπολιτικό τηγάνι και ρίχνουμε μέσα τα ντοματάκια. Αλατοπιπερώνουμε και τα τηγανίζουμε σε μέτρια φωτιά για 12 λεπτά μέχρι τα ντοματάκια να μαλακώσουν αρκετά ,κρατώντας όμως ακόμα το σχήμα τους.

Στο μεταξύ χτυπάμε ελαφρά τα αυγά σε ένα μπολ προσθέτοντας και  τα ψιλοκομμένα αρωματικά χόρτα . Ρίχνουμε το μείγμα  πάνω από τα ντοματάκια και  κουνάμε γρήγορα το τηγάνι ώστε η ομελέτα να ψηθεί ομοιόμορφα .

 

Περισσότερα