ΑρχικήΑλμυράΟρεκτικά-ντιπ

Υλικά

60ml ελαιόλαδο
2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε ροδέλες
1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη
1 κιλό μικρά λευκά μανιτάρια ολόκληρα
1 φλιτζάνι λευκό ξηρό κρασί
2 κ.σ. ξύδι μπαλσάμικο
1 κ.σ. πετιμέζι ή μέλι
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο, ρίχνουμε τα μανιτάρια και τα σοτάρετε σε δυνατή θερμοκρασία για 5 λεπτά.
Προσθέτουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για ακόμα 5 λεπτά.
Σβήνουμε με το κρασί και αφήνουμε να βράσουν σε δυνατή θερμοκρασία μέχρι να απορροφηθούν τα υγρά του.
Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.