ΑρχικήΑλμυράΟρεκτικά-ντιπ

Υλικά 

  • 250 γραμμ. κατσικίσιο τυρί 
  • 3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο (κατά προτίμηση έξτρα-παρθένο)
  • 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο κρεμμυδάκι
  • 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο φρέσκο μαϊντανό 
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο δυόσμο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο θυμάρι
  • 1/2 κουταλάκι του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο δεντρολίβανο

Εκτέλεση

Βάζουμε  το  κατσικίσιο τυρί, με το λάδι και το γιαούρτι στο μπλέντερ και πολτοποιούμε.

Μεταφέρουμε το μείγμα σε ένα  μπολ και προσθέτουμε όλα τα βότανα, αλάτι και πιπέρι.

Το αφήνουμε για περίπου τρεις ώρες στο ψυγείο πριν το σερβίρουμε.

Γαρνίρουμε με φρέσκο κρεμμυδάκι ψιλοκομμένο.