ΑρχικήΑλμυράΠίτες - Πίτσες - Ψωμιά

Υλικά

  • 1 φρέσκια ντομάτα κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 1 κρεμμύδι σε λεπτές φέτες
  • 1 φλιτζάνι συμπυκνωμένο χυμό ντομάτας
  • 1 κουταλάκι ζάχαρη ή 1/2 φλιτζάνι κέτσαπ
  • 400 γρ. κασέρι τριμμένο
  • 100 γρ. μοτσαρέλα σε φέτες
  • 8  μανιτάρια σε φέτες
  • 200 γρ. ψιλοκομμένη γαλοπούλα 

Εκτέλεση

Απλώνουμε το ζυμάρι σε λαδωμένο ταψί και από πάνω στρώνουμε τα λαχανικά.

Ρίχνουμε τα τυριά, τη γαλοπούλα και από πάνω το χυμό ντομάτας, τον οποίο έχουμε αλατίσει ελαφρά.

Ψήνουμε την πίτσα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200°C.

Μετά από λίγο χαμηλώνουμε στους 175°C και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.