ΑρχικήΑλμυράΠίτες - Πίτσες - Ψωμιά

Υλικά

Για να αλείψουμε την βάση της πίτσας

  • 50γρ ντοματοπολτέ
  • 30γρ κέτσαπ 
  • 40γρ νερό
  • 1 κουταλάκι ρίγανη
  • Για το πάνω μέρος
  • 360γρ τριμμένο τυρί
  • 90γρ ιταλικό προσουτο 
  • 80γρ κατσικίσιο τυρί
  • 40γρ φύλλα ρόκας
  • 20 ντομάτες τσέρι κομμένες στην μέση

Εκτέλεση

Σε ένα μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της σάλτσας .

Τοποθετούμε την ζύμη σε να λαδωμένο ταψί και από πάνω βάζουμε  την  σάλτσα.

Προσθέτουμε το  τριμμένο τυρί και σε φέτες το κατσικίσιο.

Βάζουμε την πίτσα στο φούρνο.

Μετά από 8 με 10 λεπτά (εφόσον η ζύμη είναι λεπτή) την βγάζουμε και προσθέτουμε τα ντοματάκια , το προσούτο και τα φύλλα ρόκας.