ΑρχικήΑλμυράΠίτες - Πίτσες - Ψωμιά

Υλικά

  • 2 μέτριες πατάτες
  • 2 κουτάλια της σούπας δεντρολίβανο
  • 1/2φλιτζάνι τσαγιού  ψιλοκομμένο κρεμμύδι
  • 3 κουτάλια της σούπας ελαιόλαδο
  • 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι
  • ½ φλιτζάνι παρμεζάνα η μοτσαρέλα 
  • 4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο 

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τις πατάτες και τις κόβουμε σε λεπτές φέτες. Τις αλατίζουμε , τις ανακατεύουμε με το δεντρολίβανο, το κρεμμύδι ,το ελαιόλαδο και το πιπέρι.

Στρώνουμε τις πατάτες πάνω στην ζύμη και ραντίζουμε με το λάδι.

Προσθέτουμε το  τυρί και ψήνουμε την πίτσα  για 10 λεπτά.

Η συγκεκριμένη πίτσα είναι πολύ ωραία με λεπτή ζύμη.