ΑρχικήΑλμυράΠατάτες

Υλικά

  • 2 φλιτζάνια  πουρέ πατάτας ( όχι ζεστό )
  • 2 αυγά, ελαφρώς χτυπημένα
  • ½ φλιτζάνι  ψίχουλα μπαγιάτικου ψωμιού
  • Λάδι για το τηγάνισμα

Εκτέλεση 

Πλάθουμε τον πουρέ της πατάτας σε ρολάκια, τα βουτάμε  στο αυγό και στη συνέχεια, στα  ψίχουλα του ψωμιού. Τα βάζουμε στο ψυγείο να παγώσουν για 10-15 λεπτά. Βάζουμε σε ένα τηγάνι το λάδι να κάψει. Τηγανίζουμε τις πατατό-μπαλες για δύο τρία λεπτά από την κάθε πλευρά μέχρι να ροδίσουν. Τις σερβίρουμε ζεστές με οτιδήποτε τραβάει η όρεξή μας.