ΑρχικήΑλμυράΡύζι

Υλικά 

  • 500 γρ. στήθος κοτόπουλου
  • 1 μεσαίο κρεμμύδι
  • 2 κουταλιές της σούπας μουστάρδα
  • 1 κύβο  λαχανικών
  • 2 φλιτζάνια ρύζι για ριζότο.
  • λίγο αλάτι
  • πιπέρι
  • λίγο ελαιόλαδο
  • 1 φλιτζάνι παρμεζάνα

Εκτέλεση 

Ψιλοκόβουμε  το κρεμμύδι και το κοτόπουλο. Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια  μέσα στο ελαιόλαδο   μέχρι να ροδίσουν. Προσθέτουμε  το κοτόπουλο και το τσιγαρίζετε μέχρι να ασπρίσει. Βιάζουμε  1 κούπα νερό μέχρι να βράσει το κοτόπουλο (για 10-15 λεπτά περίπου) . Όσο βράζει το κοτόπουλο, προθέτουμε  τον κύβο, το αλάτι, το πιπέρι και την μουστάρδα. Όταν πιεί όλο το νερό του βάζουμε τα 2 φλιτζάνια με το ρύζι και ρίχνουμε   σταδιακά νερό  μέχρι να γίνει το ριζότο. Όταν πιεί όλο το ζουμί, το φαγητό μας είναι έτοιμο. Το βγάζουμε και ανακατεύουμε την παρμεζάνα.