ΑρχικήΑλμυράΣαλάτες

Υλικά

  • 1 μαρούλι σγουρό
  • ½ αγγούρι κομμένο σε λεπτές φέτες
  • 3-4 ραπανάκια κομμένα σε λεπτές ροδέλες
  • ½ ματσάκι μαϊντανό
  • Λίγο ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Για την ελαφριά αυτή πράσινη σαλάτα, καθαρίζουμε και κόβουμε το σγουρό μαρούλι σε μεγάλα κομμάτια με τα χέρια μας. Βάζουμε το μαρούλι σε μία σαλατιέρα, προσθέτουμε τα κομμένα αγγούρια και ραπανάκια, προσθέτουμε τον μαϊντανό ψιλοκομμένο και «βρέχουμε» με λάδι. Αν θέλουμε, προσθέτουμε λεμόνι ή ξύδι. Αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε τη σαλάτα μας.