ΑρχικήΑλμυράΣαλάτες

Yλικά 

  • 1 πακέτο baby σπανάκι
  • 2 βρασμένα παντζάρια κομμένα
  • 1 κουταλιά της σούπας βούτυρο 
  • 1 σκελίδα σκόρδο, λιωμένες 
  • 1/4 φλιτζάνι  ψίχουλα ψωμιού 
  • κατσικίσιο τυρί, κομμένο σε φέτες 
  • 8 κουταλιές της σούπας ξύδι μπαλσάμικο 
  • 8 κουταλιές της σούπας

Εκτέλεση

Βάζουμε το baby σπανάκι σε μία σαλατιέρα και προσθέτουμε τα παντζάρια. 

Σε μια κατσαρόλα, λιώνουμε το βούτυρο σε μέτρια φωτιά και προσθέτουμε το λιωμένο σκόρδο. Το τσιγαρίζουμε για λίγο μέχρι να πάρει χρυσαφί χρώμα. Προσθέτουμε τα τρίματα του ψωμιού. Από πάνω τοποθετούμε τις φέτες με το κατσικίσιο τυρί. Τις γυρίζουμε από την άλλη πλευρά. 

Τοποθετούμε τις φέτες τυριού πάνω στη σαλάτα με το σπανάκι και την περιχύνουμε με ελαιόλαδο και ξύδι μπαλσάμικο.