ΑρχικήΑλμυράΨάρι

Υλικά 

  • 4 φιλέτα σολομού
  • μουστάρδα Ντιζόν
  • Μαύρη ζάχαρη
  • Αλάτι και μαύρο πιπέρι

Εκτέλεση 

Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 C. Aλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του ψαριού. Σε ένα μικρό μπολ ανακατεύουμε τη μουστάρδα με τη μαύρη ζάχαρη ( η αναλογία είναι ανάλογη με το βαθμό της γλυκύτητας που μας αρέσει ). Τοποθετούμε τα φιλέτα του ψαριού με το δέρμα προς τα κάτω σε μία σχάρα ψησίματος ή σε ένα ταψί που έχουμε βάλει αντικολλητικό χαρτί. Αλείφουμε το πάνω μέρος του ψαριού με το μείγμα της μουστάρδας και ψήνουμε για περίπου 12 λεπτά από κάθε πλευρά.

Σερβίρουμε τα φιλέτα ζεστά και τα συνοδεύουμε με ανάμεικτη πράσινη σαλάτα.