ΑρχικήΓλυκάΠαγωτά

Υλικά

  • 2 φακελάκια  σαντιγί σε σκόνη
  • 4 1/2 φλιτζάνια γάλα περίπου
  • 1 γάλα ζαχαρούχο

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ σιγά σιγά με αυξανόμενη ένταση  την σαντιγί με 3 φλιτζάνια γάλα, για 10' περίπου. Τα βάζουμε με το μπολ στην ψύξη για 30'.

Το βγάζουμε από την ψύξη, προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα. Γεμίζουμε το άδειο κουτί από το ζαχαρούχο με γάλα και το προσθέτουμε και αυτό. Χτυπάμε με το μίξερ σε μικρή ταχύτητα για 10'.

Το βάζουμε στην ψύξη για 10-12 ώρες.