ΑρχικήΓλυκάΠαγωτά

Υλικά

  • 1 φυτική κρέμα γάλακτος 500 γραμμάρια
  • 1 ζαχαρούχο γάλα
  • 1 κουτί γάλα εβαπορέ
  • 1 ολόκληρη σοκολάτα κουβερτούρα 
  • 2 βανίλιες
  • σταγόνες σοκολάτας ή σιρόπι σοκολάτας 

Εκτέλεση

Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος σε σαντιγί.

Προσθέτουμε το γάλα εβαπορέ, το ζαχαρούχο, τις βανίλιες και τέλος την κουβερτούρα, αφού την έχουμε λιώσει σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων, και ανακατεύουμε.

Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει.

Αν θέλουμε μπορούμε να προσθέσουμε στο τέλος και σταγόνες σοκολάτας η το σιρόπι.