ΑρχικήΓλυκάΣοκολάτα

Υλικά

  • 100γρ. αλεύρι
  • 2 κουτάλια της σούπας  κακάο
  • 1 πρέζα αλάτι
  • 1 αυγό ελαφρά χτυπημένο
  • 300ml γάλα
  • Μερέντα ,
  • Μπισκότα 

Εκτέλεση

Βάζουμε το αλεύρι, το κακάο και το αλάτι σε ένα μπολ, και ανακατεύουμε καλά μέχρι να ενωθούν. Προσθέτουμε  το χτυπημένο αυγό χτυπώντας καλά και τέλος ρίχνουμε σιγά-σιγά το γάλα  μέχρι να γίνει ένας μαλακός χυλός. Αφήνουμε το μείγμα να σταθεί για 20 λεπτά στο ψυγείο. Ζεσταίνουμε  καλά ένα αντικολλητικό τηγάνι και ρίχνουμε  μια κουταλιά  με μια μεγάλη κουτάλα από το μείγμα .Αφήνουμε  να ψηθεί για περίπου 1 λεπτό, την γυρίζουμε από την άλλη πλευρά με μια σπάτουλα. Αφήνουμε την κρέπα να ψηθεί για άλλο 1 λεπτό. Σε ένα μπλέντερ χτυπάμε τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Σερβίρουμε γεμίζοντας τις κρέπες με μερέντα και μπισκότο.