ΑρχικήΕποχικάΧριστουγεννιάτικαΓιορτινός Μπουφές

Υλικά 

  • 1 πακέτο φύλλο σφολιάτας  
  • 30 -35 τεμ. λουκάνικα μικρά
  • 1 φλιτζάνι του καφέ Μουστάρδα
  • Λαδόκολλα 

Εκτέλεση 

Ξεπαγώνουμε τη  σφολιάτα μας, την ανοίγουμε σε φύλλο και την αλείφουμε με την μουστάρδα. Την κόβουμε σε λωρίδες στενές  και τυλίγουμε  την κάθε λωρίδα στο λουκάνικο. Τυλίγουμε ώστε να κάνει μια περιστροφή γύρω από το λουκάνικο.

Τα τοποθετούμε στην λαδόκολλα που έχουμε βάλει σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στον φούρνο στους 180 βαθμούς στον αέρα για περίπου 20-25 λεπτά.