ΑρχικήΕποχικάΧριστουγεννιάτικαΓιορτινός Μπουφές

Ξεπαγώνουμε το φύλλο και αλείφουμε με τη βοήθεια πινέλου την επιφάνεια με ένα αυγό χτυπημένο. Κόβουμε σε λωρίδες περίπου δύο-τριών εκατοστών τη ζύμη έτοιμης σφολιάτας. Βάζουμε πάνω του τριμμένη παρμεζάνα, ή με κάποιο άλλο τυρί της αρεσκείας μας πχ τσένταρ, αν θέλουμε κόκκους κόκκινου πιπεριού ή σουσαμιού, τις στρίβουμε και τις τοποθετούμε σε λαδόκολλα στο ταψί.

Τα ψήνουμε για περίπου 10 -12 λεπτά στους 180 βαθμούς και άλλα 10 στο γκρίλ για να πάρουν χρώμα.

Ξεπαγώνουμε το φύλλο και αλείφουμε με τη βοήθεια πινέλου την επιφάνεια με ένα αυγό χτυπημένο. Κόβουμε σε λωρίδες περίπου δύο-τριών εκατοστών τη ζύμη έτοιμης σφολιάτας.

Βάζουμε πάνω του τριμμένη παρμεζάνα, ή με κάποιο άλλο τυρί της αρεσκείας μας πχ τσένταρ, αν θέλουμε κόκκους κόκκινου πιπεριού ή σουσαμιού, τις στρίβουμε και τις τοποθετούμε σε λαδόκολλα στο ταψί.

Τα ψήνουμε για περίπου 10 -12 λεπτά στους 180 βαθμούς και άλλα 10 στο γκρίλ για να πάρουν χρώμα.