ΑρχικήΕποχικάΧριστουγεννιάτικαΧριστουγεννιάτικα κυρίως πιάτα

Υλικά

  • 2 σπαλομπριζόλες  χωρίς το κόκαλο γύρω στα 400 γρ. η κάθε μια 
  • 20 γρ. ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε ένα τηγάνι πολύ καλά ώσπου να κάψει. Με ένα πινέλο  λαδώνουμε τις μπριζόλες. Ψήνουμε ώσπου να ξεκολλάει η μπριζόλα και τότε την γυρίζουμε και από  την άλλη πλευρά.

Όταν ψηθούν τις αφήνουμε για λίγο να ξεκουραστούν και μετά τις κόβουμε σε φέτες.