ΑρχικήΕποχικάΧριστουγεννιάτικαΧριστουγεννιάτικα παιδικά

Κατασκευή

Φτιάχνουμε δύο κρέπες ( βλ. συνταγή ) Κόβουμε τη μία στο σχήμα της φωτό και από την άλλη κόβουμε «τα αφτιά» και τα τοποθετούμε ένα από κάτω από την πρώτη κρέπα και ένα από πάνω. Κόβουμε μία στρογγυλή φέτα από το άσπρο ενός βρασμένου αυγού και φτιάχνουμε το «μάτι».

Του βάζουμε στη μέση μία μαύρη ελιά κομμένη στη μέση για την «κόρη». Φτιάχνουμε τη «μύτη» με ένα ντοματάκι κομμένο στη μέση. Εχουμε τηγανίσει και κόψει σε λωρίδες το μπεϊκον ( ή αν δεν θέλουμε να δώσουμε τηγανητό στα παιδιά, κόβουμε απλώς σε λωρίδες το ζαμπόν ή τη γαλοπούλα ) και φτιάχνουμε «το στόμα» και τα «κέρατα».