ΑρχικήΜυστικά και άλλα

Το κινέζικο  εστιατόριο ΝΑΜΑ είναι σαν το παλιό καλό κρασί. Όχι μόνο αντέχει στο χρόνο ( και στην κρίση) αλλά συνεχώς  γίνεται και καλύτερο! Όταν, πριν από είκοσι τόσα χρόνια, πρωτοάνοιξε στην οδό Κύπρου  50, Αγία Παρασκευή (όπου και παραμένει), ο ιδιοκτήτης του κ. Νίκος Τσουρέκας δεν φανταζόταν ότι αυτό το ταξίδι στις ανατολικές γεύσεις θα ήταν τόσο περιπετειώδες αλλά και συναρπαστικό. Τόσο, που το τιμούν σταθερά όχι μόνο οι πρώτοι πελάτες, αλλά και τα παιδιά τους και τα παιδιά των παιδιών τους. 

Είναι άλλωστε από τα λίγα εστιατόρια που μπορείς να συναντήσεις λιλιπούτειους γευσιγνώστες που μυούνται στην κινέζικη κουζίνα αλλά και στις ιδιαίτερες γεύσεις της γιαπωνέζικης γαστρονομίας. 

Πέρα από το εξαιρετικό και ολόφρεσκο σούσι, στο ΝΑΜΑ μπορεί κανείς ν απολαύσει την κλασσική σούπα με καλαμπόκι,  τις φτερούγες τεριγιάκι , τις γαρίδες με λαχανικά και τη μοναδική πάπια Πεκίνου. Η κάβα του ΝΑΜΑ είναι εξαιρετική, με τα κρασιά του Αθαν. Πρωτόπαπα να αποτελούν μοναδική επιλογή. Το ίδιο και τα ευφάνταστα κοκτέϊλ του. 

Από τις πιο πετυχημένες επιχειρηματικές κινήσεις οι οποίες αγκαλιάστηκαν ακριβώς λόγω της δύσκολης εποχής που διανύουμε είναι η λειτουργία μπουφέ που λατρεύουν μεγάλοι, νεότεροι και παιδιά. Οι τιμές του είναι ιδιαίτερα προσιτές αφού με 20 ευρώ κάθε Δευτέρα και Τρίτη μπορεί κάποιος να απολαύσει όσο σούσι θέλει, την Τετάρτη και Πέμπτη με 15 ευρώ, όσο κινέζικο θέλει και την Παρασκευή, το Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι, υπάρχει μεικτός μεγάλος μπουφές με κινέζικη και γιαπωνέζικη κουζίνα, με 23 ευρώ. Όλα, φυσικά, χωρίς τα ποτά. 

Το ΝΑΜΑ βρίσκεται στην οδό Κύπρου 50, στην Αγία Παρασκευή. Τηλέφωνο επικοινωνίας 210-6008936.