ΑρχικήΜυστικά και άλλα Περίεργα

Η κρίση γεννά προβλήματα, γεννά όμως και ιδέες. Τη συγκεκριμένη ιδέα είχαν ένας σεφ και ένας επιχειρηματίας, οι Στέφανος Στεφανίδης και Δημήτρης Μπαλλιάν γνωστοί και ως The Kahuna Broz, οι οποίοι αποφάσισαν να προσφέρουν την ευκαιρία σε όσους το επιθυμούν να γευτούν μοναδικές γεύσεις, με τα πιο απίθανα υλικά σε χαμηλές τιμές!

Η πρωτοτυπία του εγχειρήματος όμως δεν σταματά εδώ, αφού αν θέλει κάποιος να έχει μια ανάλογη γευστική εμπειρία πρέπει να ενημερωθεί από τη σελίδα τους στο facebook για το σημείο στο οποίο δίνεται το επόμενο ραντεβού με τον pop up μπεργκεράδικο που είναι μετακινούμενο!!!

Προς το παρόν τουλάχιστον, γιατί μαθαίνουμε ότι πολύ σύντομα θα «επισημοποιήσουν» τη σχέση τους με το αθηναϊκό κοινό, σε δικό τους μαγαζί στον Κεραμεικό.  

Και μάλλον αξίζει τον κόπο, αφού τα μπέργκερ που προσφέρουν δεν είναι σαν αυτά που όλοι ξέρουμε και έχουμε δοκιμάσει, αλλά κρύβουν στο εσωτερικό τους κρέας κροκόδειλου, αστακού, πάπιας κα.

Ένα από τα ευφάνταστα μπέργκερ τους για να πάρετε μια ιδέα είναι το  «The Predator» με  φιλέτο κροκόδειλου με chipotle mayo, iceberg, crispy onions και ψημένο ανανά με chili, κόλιανδρο και lime.