ΑρχικήΜυστικά και άλλα Περίεργα

Το 2011, ένας Κινέζος καθηγητής καλλιγραφίας «συνέλαβε» ένα μεγαλεπήβολο επιχειρηματικό σχέδιο ευελπιστώντας να του αποδώσει κέρδος πολλών εκατοντάδων χιλιάδων δολαρίων.

Η ιδέα του ήρθε κατά τη διάρκεια ενός σεμιναρίου που παρακολούθησε, κατά τη διάρκεια του οποίου έμαθε ότι  τα χαριτωμένα ζώα “Πάντα” απορροφούν μόνο το 30% από τις τροφές που τρώνε, ενώ το υπόλοιπο 70% αποβάλλεται από τα περιττώματά τους.

Επιπλέον πληροφορήθηκε ότι τα συγκεκριμένα ζώα τρέφονται κυρίως με φύλλα μπαμπού, ένα φυτό που -όπως έχει αποδειχτεί από διάφορες έρευνες που έχουν γίνει παγκόσμια- περιέχει πολλές αντικαρκινικές ουσίες.

Ο κ. Yanshi, λοιπόν, αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τα κόπρανα των “πάντα” ως αποκλειστικό φυσικό λίπασμα στις φυτείες πράσινου τσαγιού που διαθέτει, ενισχύοντας ακόμη περισσότερο τη μεγάλη ευεργετική δράση του εν λόγω τσαγιού στην καλή υγεία του ανθρώπινου οργανισμού, καθώς θα αποκτήσει διπλάσσιες αντικαρκινικές ιδιότητες.

Μάλιστα έσπευσε στο Πανεπιστήμιο Σετσουάν της νοτιοδυτικής Κίνας για να πατεντάρει την ιδέα του, παρά τις αντιδράσεις ειδικών που έσπευσαν να αντικρούουν τη θεωρία του ως ”ψευδοεπιστημονική”, επιζητώντας περισσότερες αποδείξεις για τους ισχυρισμούς του.

Πηγή Perierga.gr