ΑρχικήΜυστικά και άλλα Σπιτικά

Υλικά

  • 10-12 αρωματικά τριαντάφυλλα
  • 3 φλιτζάνια νερό

Εκτέλεση

Αφαιρούμε τα πέταλα από τα τριαντάφυλλα. Τα πλένουμε με κρύο νερό   και τα βάζουμε σε μία κατσαρόλα. Ρίχνουμε από πάνω το νερό ( χρησιμοποιούμε μόνο όσο χρειάζεται για να καλυφθούν τα πέταλα).

Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και αφήνουμε να βράσουν για περίπου μία ώρα σε χαμηλή φωτιά. Βγάζουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και αφήνουμε το μείγμα να κρυώσει.

Σουρώνουμε το ροδόνερο στο γυάλινο μπουκάλι και το φυλάμε  στο ψυγείο για να κρατήσει περισσότερο.