ΑρχικήΟι φίλοι μαςΓιάννης Παργινός

Γιάννης Παργινός, - ο γνωστός δημοσιογράφος - , εν ώρα μαγειρικής δημιουργίας…  Καλοκαίρι στο χωριό: Με το ένα χέρι ανακατεύει τη σάλτσα μην κολλήσει και με το άλλο γυρίζει τα μπριζολάκια να μην καούν. Το μενού της ημέρας είναι προβατίνα. Προβατίνα στα κάρβουνα και προβατίνα κοκκινιστή με χοντρά μακαρόνια,,,  

Η μαγειρική για μένα είναι μια ευχάριστη ενασχόληση και την κάνω πάντα και με ευχαρίστηση σε γιορτές…, σε διακοπές ή σε συνευρέσεις με φίλους. Με κολακεύει αφάνταστα όταν οι φίλοι μου τρώνε με ευχαρίστηση τα φαγητά που ετοιμάζω με συνταγές που έμαθα από την νόνα μου ( γιαγιά ) , την μάνα μου και στα φοιτητικά μου χρόνια στην Ιταλία και την Γαλλία.!  

Προσοχή οι συνταγές μου είναι για γερά στομάχια!