ΑρχικήΠοτάΜπύραΣυνταγές με μπύρα

Υλικά 

  • 1 πακέτο τυρί κρέμα 
  • 1 1/2 κουταλάκια του γλυκού πάπρικα 
  • 10 σταγόνες σάλτσα καυτερής πιπεριάς 
  • 1/4 φλιτζανιού μπύρας

Εκτέλεση  

Σε ένα μέτριο τηγάνι σε χαμηλή φωτιά, βάζουμε το τυρί κρέμα να  λιώσει. Προσθέτουμε την πάπρικα, την σάλτσα καυτερής πιπεριάς και τη μπύρα. Ανακατεύουμε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Σερβίρουμε το ντιπ ζεστό ή κρύο.