ΑρχικήΠοτάΤσίπουροΜεζέδες για τσίπουρο

Υλικά 

  • 1 κονσέρβα τόνου σε νερό, στραγγισμένο 
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μαγιονέζα 
  • 1 κουταλάκι μουστάρδα 
  • 2/3 φλιτζάνι γιαούρτι 
  • 1 κουταλάκι του γλυκού χυμό λεμονιού
  • 2 κουταλάκια γλυκό τουρσιά, ψιλοκομμένα ( προαιρετικά)
  • 1 μέτριο κρεμμύδι πολτοποιημένο 

Εκτέλεση 

Σε ένα μέτριο μπολ, ανακατεύουμε τον  τόνο, τον οποίον έχουμε κάνει κομματάκια με το πιρούνι μας,  τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, το γιαούρτι, το κρεμμύδι και το χυμό λεμονιού.

Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα τουρσιά και είναι έτοιμο!