ΑρχικήΤαξίδιαΚουζίνες του κόσμουΓαλλική κουζίνα

Υλικά 

  • 1 ματσάκι πράσινα σπαράγγια
  • 1 σφολιάτας
  • παρμεζάνα
  • ελαιόλαδο
  • Αλατοπίπερο

Εκτέλεση 

Κόβουμε τη σφολιάτα σε λεπτές λωρίδες και τυλίγουμε  γύρω από κάθε ένα από τα σπαράγγια. Τακτοποιούμε τα ρολά με τα  σπαράγγια σε ένα ταψί το οποίο έχουμε ντύσει  με χαρτί ψησίματος. Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και πασπαλίζουμε με παρμεζάνα και λίγο ελαιόλαδο.

Ψήνουμε στους 190 ° C μέχρι η ζύμη να χρυσίσει.

Απολαύστε το ως απεριτίφ, με σάλτσα από κρέμα γάλακτος, λεμόνι και σχοινόπρασο.