ΑρχικήΤαξίδιαΚουζίνες του κόσμουΚινέζικη κουζίνα

Υλικά

  • Κοτόπουλο
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • σόγια
  • μέλι
  • σουσάμι
  • αυγό
  • σκόρδο
  • ξύδι
  • corn flour, 
  • σησαμέλαιο
  • καλαμποκέλαιο

Μαρινάρισμα

Αφού ψιλοκόψουμε  το κοτόπουλο, αλατοπιπερώνουμε, ρίχνουμε το corn flour, ένα αυγό τ’ ανακατεύουμε καλά και τα περνάμε για λίγα λεπτά στο τηγάνι ώσπου να δέσουν όλα μαζί τα υλικά.

Εκτέλεση

Βάζουμε μια κουταλιά της σούπας καλαμποκέλαιο στο wok προσθέτουμε σκόρδο, το μαριναρισμένο κοτόπουλο, σόγια, μέλι, ξύδι και τρεις σταγόνες σησαμέλαιο, δένουμε με corn flour και στο τέλος ρίχνουμε το σουσάμι.