ΑρχικήΤαξίδιαΚουζίνες του κόσμουΚινέζικη κουζίνα

Υλικά

  • Ρύζι γιασεμί
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • αυγό
  • φρέσκο κρεμμύδι
  • λάδι (καλαμποκέλαιο)

Εκτέλεση

Ζεσταίνουμε το wok, ρίχνουμε μία κουταλιά λάδι αφού κάψει ρίχνουμε το αυγό και ανακατεύουμε γρήγορα, προσθέτουμε το ρύζι. Αλατοπιπερώνουμε ρίχνουμε τη σόγια και στο τέλος το φρέσκο κρεμμύδι. Η αναλογία για το ρύζι είναι 1 προς 3.

Καλή σας Επιτυχία!