ΑρχικήVegeterian

Υλικά

  • 1 κ. ωμά και ανάλατα κάσιους
  • 1 κ.σ. διατροφική μαγιά
  • 2 κ.σ. χυμό λεμόνι
  • Αλάτι, θυμάρι, δυόσμο

Εκτέλεση

Μουλιάζω τα κάσιους 2-3 ώρες και τα πολτοποιώ στο μπλέντερ με 2-3 κουταλιές από το νερό τους. Προσθέτω και τα υπόλοιπα υλικά και χτυπάω μέχρι να γίνει αρκετά κρεμώδες.

Με την ίδια διαδικασία, προσθέτοντας μπούκοβο ή καγιέν ή καυτερή πιπεριά, φτιάχνω μια τέλεια βίγκαν τυροκαυτερή!

 

Περισσότερα

Περισσότερα